Atenció al públic

De 8:00h a 18:00h.

C/ Santa Llúcia, 5

08490 Tordera

93 764 01 97

vedrunatordera@vedruna.cat

SOM UNA BONA OPCIÓ

Us presentem el Projecte Educatiu de la nostra escola. Un Projecte que explicita un estil d’educar inspirat en la Proposta Educativa Vedruna, i en el tarannà i en l’obra de Joaquima de Vedruna, en clau del segle XXI. El Projecte orienta el propòsit educador perquè cada nen i nena, cada noi i noia pugui desplegar el bo i millor d’ell mateix. 

 

El Projecte Educatiu és el marc de referència: és el punt d’inici i a la vegada la fita educativa. Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació duem a terme aquest projecte en xarxa, centrant-nos en els sis eixos que impregnen la nostra manera d’educar:

  • #escolaambvalors
  • #escolapropera
  • #escolainclusiva
  • #escolacompetent
  • #escolaoberta
  • #escolacompromesa

 

Tot seguit, us convidem a aprofundir en cadascun dels eixos a través d’uns vídeos que volen mostrar com ho portem a la pràctica educativa. 

#escolaambvalors

El treball educatiu abraça tots els àmbits de desenvolupament de la persona. Per tald’afavorir un creixement harmònic de l’alumne/a es porten a terme iniciatives que impulsen l’àmbit intel·lectual, l’àmbit físic, l’àmbit d’autonomia, l’àmbit social i l’àmbit moral i espiritual de manera que cada nen/a i cada noi/a pugui desenvolupar uns valors essencials, sòlids i compromesos amb el món actual.

 

 

El context d’aprenentatge és entès com un espai de proximitat que incentiva un clima positiu, familiar i motivador. Potenciem un estil de relacions humanes properes i senzilles amb la intenció que l’alumne/a visqui en un entorn acollidor i afavoridor d’aprenentatge.

 

Una escola que ensenya i aprèn des de la diversitat. Una escola que inclou, que integra i que busca l’equilibri entre fites exigents i possibilitats personals.

Promovem propostes educatives que tenen en compte les possibilitats i capacitats de cada alumne/a.

 

Fomentem activitats educatives innovadores i motivadores. Potenciem metodologies d’aprenentatge actives, que promoguin l’autonomia i la iniciativa dels alumnes.

Cerquem propostes creatives i crítiques. Volem ensenyar a llegir la realitat dels nostres entorns locals i, a la vegada, sensibilitzar en relació amb els problemes que viu, avui, el món global.

El projecte pedagògic de les nostres escoles engloba elements que facilitin una millor interrelació i contribució de l’alumne/a amb el món.La tecnologia educativa i el coneixement en xarxa són ingredients

imprescindibles per enfocar els reptes del demà; però també ho són projectes que desenvolupin hàbits i valors per a un món sostenible i destreses per entendre’s i comunicar-se en un món global.

Les escoles Vedruna de Catalunya eduquem a partir d’un ideari cristià obert i respectuós que és a l’arrel de la nostra Proposta Educativa.

Incentivem el compromís de l’escola, dels alumnes, de les famílies o dels seus mestres envers l’estima pel país, per la llengua i per la cultura. Un compromís que també es tradueix en qualsevol àmbit que faci referència a la lluita pels drets humans, per la solidaritat i per la justícia.

I, finalment, us compartim un vídeo amb alguns dels serveis que oferim com a escola. 

 

Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: vedrunatordera@vedruna.cat o adtordera@vedrunatordera.org.

 

 

El calendari de preinscripcions per al curs escolar 2020-2021 s’ha vist afectat per la crisi sanitària del coronavirus a Catalunya i l’estat d’alarma. Des del departament d’Educació continuen treballant-hi i anirem informant de les novetats a través de la web de l’escola i les xarxes socials. 

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website