Atenció al públic

De 8:00h a 18:00h.

C/ Santa Llúcia, 5

08490 Tordera

93 764 01 97

vedrunatordera@vedruna.cat

Serveis escolars

SERVEIS ESCOLARS

SERVEI DE MENJADOR

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

SERVEI D’ACOLLIDA

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola. Els nens i nenes estaran sota la supervisió de personal de l’escola.

Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida:

 • Llar d’nfants:
  • De 7:45h a 8:30h.
  • De 13:00h a 13:30h.
 • Infantil i primària:
  • De 8:00h a 9:00h.
  • De 13:00 a 13:30h.
  • De 14:30 a 15:00h.
  • De 17:00h a 17:30h.

AUXILIAR DE CONVERSA ANGLESA

L’auxiliar de conversa facilita a l’alumne un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

SERVEI DE CHROMEBOOKS

Tots els alumnes d’ESO disposen d’ordinadors Chromebooks, que són l’eina de treball durant aquests quatre cursos. Amb ell es fan totes les matèries i des de l’escola us oferim el servei de compra.

AMPA

L’AMPA és l’associació de pares i mares de l’escola. Podreu participar i implicar-vos en el dia a dia de l’escola i poder organitzar activitats pels vostres fills/es.

BOTIGA ONLINE

Podreu veure tots els productes de l’escola a la nostra botiga online i fer la comanda a través de la plataforma.

CURS DE NATACIÓ

Els alumnes de EI5, 1r , 2n i 3r de primària dediquen una hora setmanal d’educació física a aprendre a nedar.

LLIBRES SOCIALITZATS

Tots els llibres que es fan servir, són llibres compartits i que es reutilitzen durant els anys per estalviar diners a les famílies i ser més respectuosos amb el medi ambient.

ESTADES INTERNACIONALS

Cada estiu es dona l’oportunitat als nostres alumnes de fer estades internacionals a Anglaterra per practicar l’anglès amb gent nativa.

INTERCANVI D’ALUMNES

Cada dos anys els alumnes d’ESO participen en un intercanvi amb alumnes de l’escola Edith-Stein-Gymnasium Betten d’Alemanya, on es fa una estada amb les respectives famílies.

SUMMER CAMP

Vedruna Catalunya Educació, amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, organitza unes colònies d’estiu amb l’objectiu de fer 7 dies d’immersió a l’anglès de forma divertida i engrescadora, utilitzant el joc com a eina per aprendre anglès. Totes les activitats, gimcanes, jocs de nit, excursions, la piscina i els àpats es desenvolupen en anglès.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Inscripció extraescolars

A Vedruna Tordera seguim treballant per la gestió del temps lliure dels nostres alumnes i per al servei de les famílies, mitjançant un projecte basat en els valors, la sociabilitat, el benestar i l’adquisició de coneixements i hàbits; us oferim el programa d’activitats extraescolars per al curs 2022-23.

ESCOLA D’IDIOMES VEDRUNA

Els idiomes són cabdals en l’educació dels nostres fills/es, per això des de l’escola d’idiomes de l’escola us donem l’oportunitat d’ampliar i reforçar aquests coneixements.

CASAL D’ESTIU

Cada estiu s’ofereix el casal de l’escola, on els alumnes d’infantil, primària i ESO poden participar de diferents activitats educatives i lúdiques realitzades a les nostres instal·lacions.

ROBÒTICA

La robòtica és un element de futur i per això des de l’escola, a part de treballar-ho dins l’horari escolar, també es dona l’oportunitat d’aprofundir-hi.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website