Atenció al públic

De 8:00h a 18:00h.

C/ Santa Llúcia, 5

08490 Tordera

93 764 01 97

vedrunatordera@vedruna.cat

Llar d'infants Vedruna Tordera: «La clau de l’educació no és ensenyar, és despertar»

Petits Vedruna

La nostra llar, present a la població des de l’any 1976, ofereix una educació de qualitat oberta als nous reptes del segle XXI. Està autoritzada pel Departament d’Educació i acull nens i nenes de 4 mesos a 3 anys. Vetlla pel bon desenvolupament emocional i físic. Transmet uns hàbits que fomenten la seva autonomia. Potencia les seves capacitats i la seva iniciativa. Disposa d’unes bones instal·lacions que faciliten el seu aprenentatge i socialització.

Preinscripcions 2019-2020

Portes obertes: 4 de maig de 10 a 13h.

Per a més informació, envia’ns la teva consulta mitjançant el formulari que trobaràs a continuació.

[contact-form-7 id=”11930″]

El projecte educatiu

El nostre projecte es recolza en un únic propòsit educador de les escoles Vedruna, perquè cada alumne pugui desplegar el bo i el millor d’ell mateix. Duem a terme aquest projecte centrant-nos en els eixos educatius principals.

Família 
i escola

Aconseguim un entorn acollidor que afavoreix l’aprenentatge a través del suport, estímul i la col·laboració amb els pares i mares de l’escola. Així, oferim una proposta educativa integral. Desitgem que les famílies que formin part de la nostra llar trobin un recolzament per l’educació dels seus fills i un espai per relacionar-se amb altres famílies.

Els nostres 
serveis

Oferim una jornada continuada de 8:30h a 17:15h, servei d’acollida, menjador amb cuina d’elaboració Vedruna, atenció psicopedagògica, auxiliar de conversa anglesa i molts més.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website