L’Escola Vedruna Tordera ofereix una educació de qualitat oberta als nous reptes de les persones i del món.
A Vedruna Tordera oferim els estudis d’Educació Infantil, Primària i Secundària i Secundària amb la modalitat DUAL, un programa oficial que permet preparar per l’obtenció del títol de Batxillerat americà (l’American High School Diploma).
Seguim una mateixa línia d’escola des dels més petits als més grans.
Al setembre, pocs dies abans de començar l’escola, fem entrevistes individualitzades amb les famílies per anar-nos coneixent i familiaritzant amb l’espai. Aquí parlem del ritme de l’infant, aspectes de salut, autonomia, llenguatge, flexibilitat horària, acollides i estona de menjador i descans.
Cada infant necessita un ritme diferent i cada família té situacions laborals diverses.
El període d’adaptació a la llar suposa un esforç per tots plegats, infants, pares i educadors. Però el que ho viu més intensament és el nen, ja que li costa entendre que els pares el deixin en un lloc desconegut amb els altres persones.
Els adults hem de fer el possible perquè aquesta adaptació sigui suau, curta i agradable
Tenim la sort d’estar en un edifici per a nosaltres sols i al pati podem sortir sense cap problema. A vegades ho fem sols i d’altres vegades amb els companys. Som pocs alumnes en un pati que ens dóna moltes possibilitats i és força ampli.
Creiem que el moment del pati i totes les altres estones de la jornada escolar, són moments propicis perquè hi hagi una bona relació entre nens i nenes de diferents edats, per tal de millorar les relacions i l’aprenentatge.
L’esmorzar es porta de casa i pot consistir en fruita fresca o en un petit entrepà, saludable i variat. Cal portar-ho en una carmanyola o similar i l’aigua en una cantimplora tot amb el nom del nen o nena. Es dona una pauta a la reunió de setembre.
Cada grup esmorza a la seva classe abans de sortir al pati. Creiem que ha de ser un moment tranquil per treballar aquest hàbit.
S’ofereix el servei d’acollida matí de 7.45 a 8.30 h i migdia de 13 a 13.30 h.
A l’edat de 0-3 anys és important respectar el ritme del nen/a. A la llar marc és el següent:
-Matí de les 8.30 a 13.00h
-Tarda de les 15.00 a 17.00h
Possibles sortides;
-Matí: entre les 12.00 a les 12.15 h
-Tarda: la sortida és flexible.
Quan sigui necessari, es podrà acordar amb l’educadora una major flexibilitat horària
A l’escola valorem molt les sortides a l’entorn proper: biblioteca, teatre, parc de bombers, pessebre de l’escola, parvulari, cambra agrària i a d’altres indrets que ens permeten oferir experiències educatives relacionades amb la quotidianitat dels infants.
Poden ser sortides de matí o de tot el dia.
Sempre, comuniquem amb antelació a les famílies les properes sortides. Cal que la família autoritzi la participació de l’infant en aquestes activitats.
A infantil 0-3 fem servir una agenda de comunicació, que sempre està a la motxilla de l’infant i serveix tant per comunicar-se amb la família com per anotar les activitats que es porten a terme al llarg del matí. També disposem d’una APP que ens permet tenir contacte directe entre familia i escola.
Cada dia al matí i a la sortida de la tarda, hi ha contacte directe amb l’educadora.
Sempre que sigui necessari es pot acordar una reunió amb les educadores.
A la llar, els infants tenen una bata per posar-se sobre la roba. A EI 0 no és obligatori com tampoc amb els nens de EI 1 que encara no tenen l’autonomia al caminar.
Són models propis Vedruna i s’han d’adquirir online.
Creiem que per a tots els nens d’aquesta edat és necessari fer un descans en les activitats de matí i tarda.
El fet de descansar una estona els fa recobrar forces per continuar el seu ritme diari. És molt important per a nosaltres respectar el ritme de cada infant.
És important que el nen es trobi bé quan assisteix a la llar.
Trucarem als pares si l’infant es posa malalt durant l’estada a la llar per:
-Febre (temperatura de 37,5ºC)
-Diarrea o vòmits
-Estomatitis
-Erupció i altres alteracions de la pell
-Conjuntivitis
-Polls
En cas d’accident, es prenen les decisions segons la gravetat d’aquest.
Ens abstenim d’administrar cap medicació dins l’horari escolar.
8.30 a 9.30 h. Entrada dels nens i nenes amb diferents activitats i propostes.
9.30 a 10h. Activitat més dirigida
10 a 10.45h. Esmorzar, hàbits d’higiene i canvi de bolquers
10.45 a 11.45h. Pati i hàbits d’higiene per realitzar sortida de les 12h i menjador
12 a 12.15h. Primera Sortida
12.15 a 12’50h. Hàbits i activitat petita
12.45 a 13.00h. Sortida
15.00 a 17.00h. Flexibilitat . Entrada i sortida de nens.
Estiu: activitats al pati i a la classe.
Hivern: activitats a l’aula i petites estones al pati
Estil familiar
L’atenció personalitzada
Les capacitats per afavorir el seu desenvolupament
Hàbits per assolir un creixement global
La socialització per una bona convivència
Adquisició de nous aprenentatges
El joc com a base de l’aprenentatge. El joc heurístic…
Metodologies motivadores ( Montessori, Rosa Sensat, Pikler, Reggio Emilia, Waldforf…)
Estimulant les capacitats i la seva creativitat.
Afavorint l’autonomia.
Respectant el ritme de cada infant.
Contacte diari a les entrades i sortides de la llar
Participació de les famílies en la vida de la llar
Entrevistes personals durant el curs
Atenció individualitzada dels nens
En contacte estret amb la familia
Els valors s’aprenen per imitació, per identificació, vivint-los, per això és més important el que fem que el que diem i hem de buscar oportunitats per posar-lo a la pràctica. Així podem determinar que a totes les edats més que ensenyar-se es transmeten i hem de crear les condicions perquè l’infant visqui els valors de la manera més natural i espontània possible.
Per aconseguir-ho és necessària la implicació de tota la comunitat educativa. Per tot això, el primer cicle d’educació infantil (0-3) és decisiva per la formació de la persona, ja que s’adquireixen els hàbits, els valors, el respecte, l’autoestima, la solidaritat, la igualtat, la paciència…envers altres.
Un dia a la setmana tenim una auxiliar de conversa que, a través del joc i activitats preparades, interactua amb els nens i nenes d’EI1 i EI2.
Al setembre, pocs dies abans de començar l’escola, cada família fa una entrevista amb la tutora d’EI3. Els pares, acompanyats del seu fill o filla realitzen una primera presa de contacte amb els professors i el centre.
Durant aquest primer temps d’adaptació a l’escola hi haurà les educadores necessàries per poder atendre tots els infants i els horaris es podran flexibilitzar en funció de les necessitats dels nens i nenes.
La comunicació família-escola és bàsica per afrontar aquests primers dies. És per això que estarem disponibles per qualsevol dubte o preocupació que sorgeixi a les famílies.
A finals de curs els mestres porten a terme una coordinació amb les educadores de la llar per conèixer els infants que vindran a l’escola.
Es pot donar el cas que un infant encara no estigui preparat pel control d’esfínters. Des de l’escola, conjuntament amb vosaltres, el seguirem ajudant per tal que ho pugui fer.
Evidentment, per començar a l’escola va molt bé que aquesta etapa estigui superada i puguem fomentar altres hàbits d’autonomia. Per als infants que no hagin deixat el bolquer al llarg d’EI2, l’estiu és un bon temps per anar-ho treballant des de casa.
Tenim la sort d’estar en un edifici per a nosaltres sols i al pati podem sortir sense cap problema. A vegades ho fem sols i d’altres vegades amb els companys. Som pocs alumnes en un pati que ens dóna moltes possibilitats i és força ampli.
Creiem que el moment del pati i totes les altres estones de la jornada escolar són moments propicis perquè hi hagi una bona relació entre nens i nenes de diferents edats, per tal de millorar les relacions i l’aprenentatge.
L’esmorzar es porta de casa i pot consistir en fruita fresca o en un petit entrepà, saludable i variat. L’han de portar, junt amb una ampolla d’aigua, dins d’una carmanyola o bock and roll, dins la motxilla.
Cada grup esmorza a la seva classe abans de sortir al pati. Creiem que ha de ser un moment tranquil per treballar aquest hàbit. Si fa bon temps sortim al pati a esmorzar, ens seiem en rotllana i compartim aquest moment.
Desde de l’escola entenem que cada família té situacions laborals diverses. Per ajudar a les diferents realitats familiars, s’ofereix el servei d’acollida al mati de 8.00 a 9.00 h i al migdia de 13 a 13.30 h i de 14:30 a 15:00 h.
Creiem que la puntualitat és un valor important que cal fomentar en els infants i és important per garantir el bon funcionament de les activitats escolars.
Els primers dies, per als infants d’EI3 fem una entrada esglaonada (9:00, 9:30, 10:00) per poder fer una entrada tranquil·la per la porta habitual.
A l’escola valorem molt les sortides a l’entorn proper de Tordera: riu, botigues, biblioteca, teatre, parcs… Aquestes es realitzen en horari escolar, normalment al matí.
També realitzem sortides d’un dia, on oferim experiències educatives en espais naturals per tal aprofundim en diferents aspectes dels projectes que treballem a l’aula. Són moments per viure de prop i plenament els diferents aprenentatges.
A principi de curs comuniquem a les famílies les diferents sortides amb les seves corresponents dates. Cal que la família autoritzi la participació de l’infant en aquestes activitats. El preu de les sortides està inclòs en les quotes mensuals.
Els infants de P4 i P5 van de colònies durant dos dies, és a dir, es queden a dormir una nit fora de casa. Creiem que és una bona experiència per fomentar l’autonomia, la cohesió grupal i la descoberta de l’entorn natural.
Les comunicacions més formals (avisos d’esdeveniments, demandes d’un material concret,..) es realitzen a través de l’APP de l’escola. A més a més cada dia hi ha contacte directe amb la tutora quan deixeu els infants al parvulari.
Sempre que sigui necessari es pot acordar una reunió amb els mestres, a part de les trobades establertes que són un mínim de dues al curs.
A educació infantil els demanem una bata i un xandall per fer educació física.
Són models propis Vedruna i s’han d’adquirir online per la plataforma.
Sempre es truca a la família.
En cas d’accident, es prenen les decisions segons la gravetat d’aquest.
En cas de febre, malestar o possible malaltia contagiosa, es prega que la família vingui a buscar l’infant el més aviat possible.
L’escola no pot donar cap medicament sense un informe mèdic on s’indiqui la dosi i l’hora de preses d’aquest, també cal l’autorització de la família per poder-lo administrar.
Entre les 8:50 i les 9.00 Entrada i rebuda dels infants. A mesura que van entrant tenen una estona d’hàbits: donem temps als infants per tal que vagin aprenent a ser cada vegada més autònoms a l’hora de posar-se i treure’s la jaqueta, la bata, cordar i descordar botons, endreçar les seves coses…
Activitats del matí: la majoria de dies es realitzen en racons. Alguns racons són més autònoms, de manera que els alumnes han de jugar o fer una tasca. En altres hi ha l’intervenció de la mestra per tal de donar suport a aquells alumnes que ho requereixin. Al llarg de la setmana tots els infants han passat per tots els racons.
Després es fa una conversa en grup i l’esmorzar
De les 11 fins les 12 Temps de grup a l’aula per fer diverses activitats relacionades amb el projecte que estiguem treballant, també poden fer sessions d’anglès, música o psicomotricitat.
L’estona de pati es porta a terme en diferents moments del matí.
12:345 Estona d’hàbits per preparar-se per anar a dinar
A la tarda, tres dies a la setmana fem els espais d’aprenentatge barrejant infants d’EI3, EI4 i EI5. Una activitat on els alumnes, segons els seus interessos, poden triar l’activitat que volen realitzar emprant els materials i reptes que els posem a l’abast. És una activitat molt motivadora per a ells i on posen en pràctica els aprenentatges assolits al matí.
Els altres dies els dediquem a fer un treball sobre les emocions amb la mascota de l’aula, la Duna i per fer sortides a l’entorn.
L’aprenentatge de la lectura i l’escriptura es planteja d’una manera natural, significativa i progressiva al ritme de cada infant.
Es parteix del coneixement del propi nom i del nom dels companys des de EI3 i progressivament a EI4 i EI5 a partir de l’aprenentatge dels sons de les diferents lletres. També partim de paraules i petits textos significatius pels infants, relacionats amb els projectes i activitats que fem a l’aula.
Treball a partir de dites populars, endevinalles, embarbussaments, poemes, rimes i cançons.
Explicació i lectura de contes, lectura d’imatges amb suport de l’adult per ajudar-los a diferenciar imatge i text. Jocs manipulatius per buscar, classificar… lletres i números, confegir paraules…
Treball de consciència fonològica.
Treball de pràxies.
Lectures compartides amb l’adult o amb companys (Padrins de lectura a EI5)
Activitats de motivació a la lectura amb la col·laboració de les famílies: la maleta viatgera i el préstec de llibres. Activitats relacionades amb la biblioteca municipal.
Pel que fa a l’escriptura, també és un procés progressiu, molt lligat a la maduració i interès de cada infant, des dels primers grafismes (gargots) fins a l’escriptura sil·làbica alfabètica natural.
A infantil es treballa a partir dels contes de la Duna, La Duna és una mascota que els acompanyarà durant els tres cursos d’educació infantil i a través dels seus contes, aniran descobrint els valors i el món de les emocions. També es treballa el benestar emocional, la relaxació, l’autocontrol…
Altres dinàmiques: “El protagonista de la setmana” a EI3, “L’amic de la Duna” a EI4 i “l’Expert” a EI5 també ens ajudaran en el coneixement i creixement personal.
Totes les aules de l’escola estan digitalitzades amb pantalla digital interactiva.
En el dia a dia d’infantil s’utilitzen les tauletes i el bee bot (robot per programar) en moments molt puntuals en alguns racons o espais.
Actualment no utilitzem llibres de text. Fem servir material manipulatiu i de tota mena de creació pròpia per treballar totes les capacitats dels infants. També disposem d’un material molt competencial proporcionat per Innovamat, per treballar els aspectes matemàtics.
Cada curs té dues hores setmanals dedicades a aquest aprenentatge. La nostra metodologia parteix de propostes atractives, basades en el joc i la música.
L’escola disposa d’una auxiliar de conversa que està a l’aula una hora a la setmana fent diferents activitats amb els alumnes, tals com: explicar contes, compartir moments de joc, realitzar manualitats…
També celebrem l’English week durant el curs i convidem a les famílies a participar-hi.
Com que som escola d’una línia, hi ha 1 grup de EI3 i s’oferten 25 places. D’aquestes places, n’hi haurà algunes reservades per a infants amb Necessitats Educatives Específiques.
Per tenir tota la informació del procés de preinscripció, podeu consultar la web de l’escola on estan totes les informacions penjades. Si teniu algun dubte podeu trucar a l’escola i us acompanyarem en tot el que calgui.
Quan s’inicia el curs el mestre responsable de 1r de primària entrega els alumnes a la porta d’escola de manera individualitzada a les families. La resta dels alumnes poden sortir si tenen el consentiment de les famílies i els que tenen germans més grans es poden esperar a dins del pati.
Quan els alumnes fan EI5 visiten l’escola i l’aula de primer acompanyats pels seus padrins lectors. També es fa una reunió informativa per les famílies per aclarir dubtes sobr el canvi d’etapa.
Tant els accessos com durant el seu dia a dia es fan servir espais diferenciats.
Els alumnes de primària entren per la porta del carrer Doctor Fleming i els de secundària, per la porta del carrer Santa Llúcia.
A dins de l’escola hi ha un edifici on estan ubicades les aules de primària i en un altre, les de secundària.
Al llarg del curs s’organitzem algunes activitats compertides entre els alumnes de les diferents etapes per tal de promoure un bon clima de convivéncia al centre.
Els alumnes de primària i secundària no es barregen durant l’hora del pati.
A secundària surten al pati de 10h a 10:30h.
A primària hi ha dues franges horàries per tal de poder gaudir millor del temps i dels jocs d’esbarjo.
De 10.30h a 11h van al pati els alumnes de 4t, 5è i 6è.
D’ 11.00h a 11.30h van al pati els alumnes 1r, 2n i 3r.
Sempre es truca a la família.
En cas d’accident, es prenen les decisions segons la gravetat d’aquest.
En cas de febre, malestar o possible malaltia contagiosa, es prega que la família vingui a buscar l’infant el més aviat possible.
L’escola no pot donar cap medicament sense un informe mèdic on s’indiqui la dosi i l’hora de preses d’aquest. També cal l’autorització de la família per poder-lo administrar.
Els alumnes a primària continuen l’estudi de l’anglès. Tenen un contacte amb la llengua anglesa gairebé diari entre sessions d’anglès, espais i matèries complementàries. És realitzen una mitjana de 4 hores setmanals a cada curs.
A l’ESO tots els alumnes tenen 4 hores d’anglès setmanals, ja sigui en matèries comunes o en complementàries. També fan Francès com a 2a llengua estrangera de 1r a 3r d’ESO amb caràcter obligatori i a 4t d’ESO, de forma opcional.
L’escola ofereix l’aprenentatge de llengües estrangeres: anglès i francès (a partir de 1r d’ESO)
ANGLÈS
A l’etapa de primària, a més de les hores que indica el currículum, hi dediquem hores complementàries des de 1r a 6è. A partir de 3r d’ESO es fan dos nivells: uns preparen els exàmens oficials de Cambridge (PET and FCE), per tant, el nivell és superior al del curs, i els altres fan els continguts del currículum del curs en què es troben. Les 4 hores per curs són en grup partit.
L’auxiliar de conversa intervé a tots els cursos del centre. A les aules de 1r i 2n l’auxiliar treballa dins l’aula i esdevé un referent de comunicació oral. De 3r a 6è es fan petits grups de conversa per millorar l’expressió oral. A secundària l’auxiliar treballa amb grups reduïts de 3 o 4 alumnes per fer conversa.
Oferta d’activitats extraescolars:
Colònies en anglès a l’estiu per a primària i estades a Anglaterra per a ESO. Sortida complementària a final de curs d’immersió en llengua francesa pels alumnes de 3r i 4t d’ESO.
FRANCÈS
A partir de primer d’ESO i a 2n, tots els alumnes fan 1 hora de llengua francesa que es treballa en petits projectes. A 3r tots els alumnes fan 2 hores de francès. A 4t, es fan 3 hores de francès però només aquells alumnes que l’escullen com a optativa. Els alumnes interessats poden presentar-se a les proves externes del nivell A1 o A2.
A l’etapa de primària és essencial que els alumnes disposin de temps lliure per fomentar el joc, la socialització, la lectura i també per a descobrir o aprofundir en els seus interessos mitjançant les activitats extraescolars. Per tant, hi ha pocs deures a fer a casa.
Tant a primària com a secundària sempre que hi ha tasques a fer a casa, es planifiquen amb temps suficient per a ensenyar als alumnes a organitzar-se al llarg de la setmana i fer-los compatibles amb les activitats extraescolars que puguin fer. En prenen nota a l’agenda escolar.
Entenem els deures de 3 maneres:
S’utilitzen pocs llibres de text o quaderns de treball.
Hi ha alguns materials digitals com l’App Innovamat o la plataforma digital Science Bits.
A tots els cursos utilitzem un material de cultura religiosa editat per Vedruna Catalunya.
Cada grup compta amb una biblioteca d’aula amb llibres de lectura.
A Secundària s’utilitzen també llibres digitals en algunes matèries.
Totes les aules de l’escola disposen de pantalla digital.
A primària es disposa d’un ordinador portàtil, Chromebook, per a cada alumne.
A secundària s’utilitzen ordinadors portàtils Chromebooks com a eina de suport en diferents activitats d’aprenentatge. Aquest ordinador és d’ús personal a l’escola i a casa, s’utilitzen les eines digitals de Google for Education des de 1r de primària fins a 4t d’ESO.
La robòtica es comença des de l’educació infantil amb el Bee-Bot. A primària s’utilitzen diferents eines Bee-bot, Scratch, plaques Makey-makey, Lego Spike. A secundària, es continua el treball de robòtica amb plaques Makey-makey, impressora 3D, Mindstorms…
L’avaluació és contínua al llarg de tot el curs. Es recullen múltiples evidències d’aprenentatge en el dia a dia i es valora l’adquisició significativa d’aquests aprenentatges, la implicació dels alumnes i la seva actitud, i el treball cooperatiu i col·laboratiu. L’avaluació és formativa i ha de servir per millorar l’aprenentatge.
L’autoavaluació i la coavaluació tenen un paper important en l’aprenentatge. És clau implicar els alumnes en el procés d’avaluació.
Al final de cada trimestre s’elabora un informe d’avaluació per a les famílies indicant el grau d’assoliment dels diferents àmbits amb comentaris personalitzats.
Al llarg del curs els tutors realitzen, com a mínim, dues entrevistes personalitzades amb cada família.
A més, des de l’escola creiem en la tutoria personalitzada i tots els tutors acompanyen els alumnes en les seves inquietuds, angoixes i alegries.
A Secundària, a banda dels butlletins de les tres avaluacions, es fa un informe de preavaluació a meitat dels tres trimestres per fer el seguiment de l’alumnat.
L’escola Vedruna Tordera forma part d’una xarxa de 37 escoles d’arreu de Catalunya. Totes tenim el mateix origen i compartim el mateix projecte educatiu. La nostra opció, en aquest sentit, és l’educació en valors i sempre parlem de cultura religiosa.
A primària i secundària continuem treballant els valors i l’educació emocional iniciats al parvulari i hi incorporem la cultura religiosa. És un projecte totalment inclusiu per conèixer les diferents conviccions religioses. Volem que els nois i noies visquin la multiculturalitat d’una manera respectuosa i integradora.
Les escoles Vedruna comptem amb un protocol de protecció d’infants i joves per a totes les escoles de la Fundació. En aquest protocol es contempla qualsevol tipus d’assetjament (bulling, ciberassetjament… ) i els passos a seguir en cas que es produeixin.
La prevenció és la millor eina: L’acció tutorial, l’educació emocional, les dinàmiques de grup per afavorir la igualtat de gènere, la convivència i la cohesió grupal…
Detecció, valoració i intervenció: Si es detecta algun indici, es parla amb els implicats: alumnes, famílies, direcció, DOIP de l’escola (Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògic) i es prenen les mesures d’atenció, mediació, convivència o disciplina que es preveuen el Pla de convivència i les NOFC (Normes d’Organització i Funcionament del Centre) o els protocols del Departament d’Educació.
A través de l’itinerari psicopedagògic podem fer la detecció precoç de possibles talents o dificultats, i des del DOIP (Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica) es dona suport als alumnes, als tutors i a les famílies per a fer la intervenció educativa necessària. D’aquesta forma, es garanteix la inclusió i que tots els nostres alumnes puguin avançar en el seu procés d’aprenentatge. Si cal, s’elaboren plans individuals on es planifica i es fa el seguiment d’activitats complementàries o alternatives ajustades a cada alumne per tal que tots puguin avançar en el seu procés d’aprenentatge.
En els casos que és necessari, disposem de vetlladora en el centre.
Per als alumnes de 4t d’ESO, portem a terme un projecte singular (projecte Riu) on es comparteix escolarització i pràctiques en empreses.
L’escola compta amb una psicopedagoga i mestres de suport en totes les etapes i amb els serveis externs que ofereix Ensenyament.
El treball per projectes és una de les metodologies que es treballen en totes les etapes de l’escola. Ens permet adquirir habilitats d’aprenentatge d’una manera global: aprendre a aprendre, a comunicar, aprendre dels altres i amb els altres, a utilitzar les TAC, a construir coneixement entre tots… Per qüestions organitzatives, a primària es treballa setmanalment i ocupa aproximadament 1/3 de l’horari escolar dels alumnes i a secundària hi ha 1 matèria específica de treball per projectes i, a més , s’aplica el treball cooperatiu en diverses activitats de totes les matèries
Fem natació dins l’horari escolar a EI5, 1r , 2n i 3r de primària. Els alumnes realitzen 1 sessió setmanal durant tot el curs al CEM Tordera. A ESO es dedica un mes ( 4 sessions) a millorar la tècnica.
Aquesta activitat forma part del currículum d’educació física.
En el nostre centre no disposem de Batxillerat, però els nostres alumnes poden fer Batxillerat al Vedruna de Malgrat seguint així la mateixa línia de treball i valors. Oferim la possibilitat de cursar el Batxillerat Dual.
És un programa extraescolar de Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà. Els alumnes el poden començar a 2n o 3r d’ESO i té una durada de 3 o 4 cursos. Es realitza online. Aquesta doble titulació té tres objectius:
Cada dia es controla l’assistència, en cas de no assistència a classe de l’alumnat d’ESO s’informa a la família.
Les famílies poden consultar l’assistència per l’APP Vedruna.
El Projecte Educatiu és el marc de referència: és el punt d’inici i a la vegada la fita educativa. Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació duem a terme aquest projecte en xarxa, centrant-nos en els sis eixos que impregnen la nostra manera d’educar:
Educació integral
Tutoria
Valors
Transformem el món
Acompanyament per canviar
Clima positiu i motivador
Estil familiar
Al costat de les famílies
Senzillesa i proximitat
Escola acollidora
Cada alumne és únic
Feina ben feta
Aprendre des de la diversitat
Esforç
Constància
Creiem en una escola que ensenya i aprèn des de la diversitat on es promouen activitats que tenen en compte les possibilitats i les capacitats de cada infant.
Autonomia i creativitat
Esperit crític
Preparem el futur
Qualitat
Innovació
Tecnologia
Sostenibilitat
Plurilingüisme
Respondre als reptes del nostre món
Món global
Creiem que hem d’apostar per una millor interrelació i contribució de l’infant amb el món a nivell tecnològic, sostenible i per poder comunicar-se en un món global.
País
Compromís
Cultura
Solidaritat
Escola cristiana
Incentivem el compromís de l’escola, dels alumnes, de les famílies o dels seus mestres en la lluita pels drets humans, per la solidaritat i per la justícia.
Oferim entrevistes personalitzades online per aclariments.
Si ho preferiu, també podeu trucar-nos
al 93 764 01 97
Des de 1879 l’escola està formada per persones que promouen la formació integral dels alumnes d’acord amb la concepció cristiana i els prepara pel futur i en la millora de la societat.
93 764 01 97
tordera@vedrunatordera.org
C/ Santa Llúcia, 5
08490 Tordera
Atenció al públic
De 8:00h a 18:00h.