SERVEI DE CHROMEBOOKS 1R ESO

Benvolgudes famílies,

 

Us informem que a l'iniciar el curs vinent entregarem al vostres fills/es el Chromebook perquè puguin treballar durant la nova etapa que inicien.

El model és el mateix que han estat utilitzant durant aquest curs: HP Chromebook 11 G4. Inclou llicència de Google Apps for Eduaction i assegurança.

El cost d'aquest equip serà de 120€ anuals que es pagaran amb el rebut de setembre.

L'equip serà personal, el podran portar a casa i, a l'acabar l'etapa, quedarà en propietat de la família.

En cas d'avaria caldrà fer-ho saber primer als mestres i, en cas de no solucionar la incidència, l'escola tramitarà la reparació.

En cas que l'avaria fos causada per un mal ús de l'equip i l'assegurança no ho cobrís, la família s'haurà de fer càrrec de la despesa.

L'empresa deixarà un equip de substitució a l'alumne perquè pugui treballar mentre es soluciona l'avaria (aquest equip no està cobert per l'assegurança).

És imprescindible que, al setembre, portin una funda per protegir l'ordinador (que medeix 30 x 21 cm) i, voluntàriament, un ratolí i auriculars.


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...
Casal 2016

CASAL D'ESTIU

Cada any, un cop s'acaben les classes del mes de juny, l'escola Vedruna Tordera ofereix als seus alumnes (així com també a nens i nenes d'altres es...

llegir més »

SUMMER CAMP

Cada any, les escoles Vedruna de Catalunya ofereixen als seus alumnes unes estades en anglès pels cursos de 5è i 6è de primària.  Aquestes colònie...

llegir més »

LLAR D'INFANTS

L’Educació Infantil consta de dues etapes: De 0 a 3 anys: Llar d’infants De 3 a 6 anys: Parvulari   Per tal d'afavorir un bon aprenentatge,...

llegir més »